Het is 2016; het jaar waarin 's-Hertogenbosch zijn beroemde schilder Jeronymus Bosch eert door zijn sterfjaar, 500 jaar geleden, te herdenken. Dit wordt gedaan door van over de hele wereld werken naar 's-Hertogenbosch te halen en ten toon te stellen in het Noord Brabants Museum. Daarnaast worden er het hele jaar bijzondere evenementen georganiseerd. Een wandeling door de "dakgoten" van de Sint Jan is waarschijnlijk wel de meest speciale wandeling die Den Bosch dit jaar biedt!

Van verschillende bezienswaardigheden in 's-Hertogenbosch zijn flyers in huis. Fietsend bereikt u de binnenstad van Den Bosch in 15 minuten. Fietsen zijn vlakbij de bed and breakfast te huur: www.vestingfietsen.nl
Ook is er op loopafstand een busverbinding naar de binnenstad en het station Den Bosch. Bij het provinciehuis is een transferium voor de langparkeerders.
Daarnaast lopen er verschillende fiets en wandeltochten in de directe omgeving van B&B de Keer.
De Frederik Hendrik wandeling loopt langs ons huis en zo ook de bijzondere "De Groene Vesting route", een 40 km lange route langs de waterlinie van Frederik Hendrik ten tijde van de belegering van 's-Hertogenbosch in 1629. Kaarten daarvan zijn in huis. Zie ook www.degroenevesting.nl
VVV Den Bosch, gelegen hartje Den Bosch, heeft verder volop informatie voor de bezoeker van de stad en haar omgeving.Ook kunt u veel informatie in het Kringhuis aan de Parade verkrijgen.